Ajam bawang (kip met ui)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1 kip van 1200 gr in stukken
4 grote uien in grote blokken
4 fijngesneden teentjes knoflook
1 theelepel djahépoeder
2 fijngesneden rode of groene lomboks
1 1/2 theelepel laospoeder
1 eetlepel azijn
2 eetlepels ketjap
1 kopje water
zout, peper
olie
Bereiden
Braad de stukken kip in wat olie knapperig bruin en doe er dan de rest van
de ingrediënten bij.
Laat het geheel met de deksel op de pan goed gaar smoren, laat de kip
echter niet te gaar worden.
Serveer er witte rijst bij.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Oosterse kip uit de braadzak
Kip van de Loire
Gevulde kipfilet met honingjus
Ajam kalio
Kip met 40 teentjes knoflook